Bd. Independentei Nr. 50, Baia Mare, Jud. Maramures

Despre noi

Despre noi

Firma S.C. Metal Grup srl, a fost infiintata in anul 1995, fiind o firma cu capital integral privat, avand ca obiect deactivitate comertul cu produse metalurgice.

Sediul firmei noastre se afla in Baia Mare, Bd. Independetei 50, intr-o zona aflata intr-o deosebita expansiune economica, si foarte usor accesibila tuturor mijloacelor de transport, indiferent de gabarit.


Suprafata depozitului nostru depaseste 4500 mp, fapt care dublat de solicitudinea personalului si gradul tehnic de inzestrare al firmei, conduce la un comert civilizat si plin de respect fata de timpul clientilor nostri.

Eforturile noastre pentru revelarea unei firme profesioniste, au fost constante si sustinute, materializandu-se in constructia unui sediu nou, in achizitia de accesorii si utilaje performante.

Prin produsele si serviciile oferite ne adresam atat persoanelor juridice cat si fizice, asigurandu-le in egala masura diversitate si calitate in oferta, consultanta in alegere si promptitudine la livrare.

Experienta firmei de 24 ani in domeniul fasonarii otelului beton isi pune amprenta asupra calitatii si optimizarii produselor executate, conform proiectelor si extraselor de armatura puse la dispozitie de clientii nostri. Continuitatea in desfasurarea activitatii,profesionalismul ,seriozitatea firmei dar si diversificarea paletei de produse metalurgice oferite ,reprezinta elemente cheie ale succesului nostru .

Specialistii nostrii va ofera consultanta tehnica si economica in legatura cu toate materialele furnizate de firma Metal Grup SRL,ofertele corespunzand exigentelor tehnice actuale si de perspectiva.

Atestam calitatea produselor executate cu certificatele de calitate, declaratiile de conformitate ale producatorilor de unde facem aprovizionarea.

Contact Info

METAL GRUP
Bd. Indepedentei Nr. 50,
Baia Mare, Jud. Maramures

Email : office@metalgrup.ro

Telefon

 

Search